Smazání a obnovení poznámky

Smazaná poznámka jde do koše. 30 dní ji můžete obnovit tak, jak byla; potom se smaže natrvalo.

Kroky: 31 minTarify: Free, Personal, Starter, Pro, Enterprise

  1. 1

    Přesuňte ji do koše

    V nabídce poznámky, nebo ji přetáhněte na Koš v postranním panelu.

    Přesuňte ji do koše
  2. 2

    Otevřete Koš

    V postranním panelu. U každé poznámky je vidět, kolik dní jí zbývá.

    Otevřete Koš
  3. 3

    Obnovte ji

    V nabídce poznámky. Vrátí se tam, kde byla.

    Obnovte ji

    Vysypat koš smaže všechno v něm najednou a natrvalo.

Poznámka v koši už není sdílená. Po obnovení je znovu sdílená se stejnými lidmi.

Pomohlo vám to?

Počítáme ano a ne u každého článku. Nic o vás neukládáme.

Pořád si nevíte rady? Zeptejte se nás.

Lidé, ne bot.