Jeg kan ikke redigere denne fil

Som regel er filen åben i tilstanden Visning, eller den er delt med dig, så du kun kan se den.

2 trin1 minutterAbonnementer: Free, Personal, Pro, Enterprise

  1. 1

    Tjek tilstanden øverst til højre

    Visning betyder kun læsning. Tryk på den, og vælg Redigering.

    Tjek tilstanden øverst til højre
  2. 2

    Delt, så du kun kan se?

    Så kan kun ejeren lade dig redigere. Bed om Kan redigere.

    Delt, så du kun kan se?

    Delt med mig i Dazr Files viser, hvem der har delt hver fil med dig.

Var det til hjælp?

Vi tæller ja og nej pr. artikel. Intet om dig bliver gemt.

Sidder du stadig fast? Spørg os.

Mennesker, ikke en bot. Vi svarer inden for én arbejdsdag.