Tilføj flere personer eller mere lagerplads
Tilføj personer eller delt lagerplads når som helst. Du betaler kun for resten af den aktuelle periode. En nedgradering, eller et skift fra årlig til månedlig, gælder fra periodens udløb.
- 1
Ændr antallet
Under Skift abonnement: Personer i abonnementet, eller ekstra delt lagerplads i blokke på 1 TB.

- 2
Tryk på Gennemse ændringen og betal
Vinduet viser, hvad du betaler nu, og den nye pris fra næste fornyelse.

Var det til hjælp?
Hvad manglede?
Tak.
Vi tæller ja og nej pr. artikel. Intet om dig bliver gemt.