Slet en organisation
Kun ejeren kan slette organisationen. Alle medlemmer mister adgangen, og de delte filer bliver slettet.
- 1
Tryk på Slet
Nederst på organisationens side.

- 2
Bekræft
Produkter, der brugte den, beholder deres egne kopier af fakturaer.

Var det til hjælp?
Hvad manglede?
Tak.
Vi tæller ja og nej pr. artikel. Intet om dig bliver gemt.