Fjern nogen fra din organisation

Fjernelse afslutter adgangen til organisationen i alle Dazr-apps på én gang. Det, personen havde fået tildelt, er ikke længere tildelt nogen.

2 trin1 minutter

  1. 1

    Åbn personens menu

    De tre prikker til højre i rækken.

    Åbn personens menu
  2. 2

    Tryk på Fjern fra organisationen

    Vinduet fortæller, hvad der ændrer sig i hver app. Tryk derefter på Fjern.

    Tryk på Fjern fra organisationen

Var det til hjælp?

Vi tæller ja og nej pr. artikel. Intet om dig bliver gemt.

Sidder du stadig fast? Spørg os.

Mennesker, ikke en bot. Vi svarer inden for én arbejdsdag.