Legg til flere personer eller mer lagring
Legg til personer eller delt lagring når som helst. Du betaler bare for resten av gjeldende periode. En nedgradering, eller et bytte fra årlig til månedlig, gjelder fra slutten av perioden.
- 1
Endre antallet
Under Endre abonnement: Personer i abonnementet, eller ekstra delt lagring i blokker på 1 TB.

- 2
Trykk på Se gjennom endringen og betal
Vinduet viser hva du betaler nå, og den nye prisen fra neste fornyelse.

Var dette nyttig?
Hva manglet?
Takk.
Vi teller ja og nei per artikkel. Ingenting om deg blir lagret.