Slett Dazr-kontoen din
Når du sletter kontoen, slettes filene dine og versjonene deres, Dazr Mail-innboksen med all e-post og profilen din. Det kan ikke angres.
- 1
Trykk på Slett kontoen
I Personvern og data, helt nederst.

- 2
Skriv e-posten din og bekreft
Trykk deretter på Slett for godt.

Vil du ha en kopi, last ned dataene dine først. E-postadressen din gis aldri til noen andre.
Var dette nyttig?
Hva manglet?
Takk.
Vi teller ja og nei per artikkel. Ingenting om deg blir lagret.