Stoppen met delen
Je kunt ieders toegang altijd wijzigen of beëindigen. Hun link werkt meteen niet meer.
- 1
Open Delen
Druk op de drie puntjes bij het bestand, en dan op Delen.

- 2
Zoek de persoon
Onder Mensen met toegang, naast hun naam.

- 3
Kies Toegang intrekken
Of wissel tussen Kan bekijken en Kan bewerken.

Had je hier iets aan?
Wat ontbrak er?
Dank je.
We tellen ja en nee per artikel. Niets over jou wordt bewaard.