Zwolnij miejsce

Pliki w koszu i starsze wersje wliczają się do twojego miejsca. Opróżnienie kosza od razu zwalnia to miejsce.

Kroki: 31 minPlany: Free, Personal, Pro, Enterprise

  1. 1

    Otwórz Kosz

    Nad plikami.

    Otwórz Kosz
  2. 2

    Naciśnij Opróżnij kosz

    Wszystko w nim zostanie usunięte trwale. Tego nie da się cofnąć.

    Naciśnij Opróżnij kosz
  3. 3

    Albo usuń trwale jeden plik

    Usuń trwale, w menu pliku w koszu.

    Albo usuń trwale jeden plik

Czy to było pomocne?

Liczymy odpowiedzi tak i nie dla każdego artykułu. Nie zapisujemy nic o tobie.

Nadal masz problem? Zapytaj nas.

Ludzie, nie bot. Odpowiadamy w ciągu jednego dnia roboczego.