Usuń kogoś z organizacji

Usunięcie kogoś kończy jego dostęp do organizacji we wszystkich aplikacjach Dazr naraz. To, co miał przypisane, przestaje być przypisane.

Kroki: 21 min

  1. 1

    Otwórz menu obok tej osoby

    Trzy kropki po prawej w jej wierszu.

    Otwórz menu obok tej osoby
  2. 2

    Naciśnij Usuń z organizacji

    Okno mówi, co zmienia się w każdej aplikacji. Potem naciśnij Usuń.

    Naciśnij Usuń z organizacji

Czy to było pomocne?

Liczymy odpowiedzi tak i nie dla każdego artykułu. Nie zapisujemy nic o tobie.

Nadal masz problem? Zapytaj nas.

Ludzie, nie bot. Odpowiadamy w ciągu jednego dnia roboczego.