Adăugați mai multe persoane sau spațiu de stocare
Adăugați oricând persoane sau spațiu partajat. Plătiți doar pentru restul perioadei curente. O reducere, sau trecerea de la anual la lunar, se aplică de la sfârșitul perioadei.
- 1
Schimbați numărul
În Schimbă planul: Persoane în plan, sau spațiu partajat suplimentar în pachete de 1 TB.

- 2
Apăsați Verifică schimbarea și plătiți
Fereastra arată ce plătiți acum și noul preț de la următoarea reînnoire.

V-a fost de folos?
Ce a lipsit?
Mulțumim.
Numărăm răspunsurile da și nu pe articol. Nu păstrăm nimic despre dumneavoastră.