Anulați planul
Planul rămâne activ până la sfârșitul perioadei plătite. Apoi treceți la Free; nu se șterge nimic. Până atunci îl puteți relua.
- 1
Apăsați Anulează planul
Sub planul organizației dvs.

- 2
Confirmați
V-ați răzgândit? Apăsați Reia planul înainte de data de încheiere.

V-a fost de folos?
Ce a lipsit?
Mulțumim.
Numărăm răspunsurile da și nu pe articol. Nu păstrăm nimic despre dumneavoastră.