Ștergeți o organizație
Doar proprietarul poate șterge organizația. Toți membrii pierd accesul, iar fișierele partajate sunt șterse.
- 1
Apăsați Ștergeți
În partea de jos a paginii organizației.

- 2
Confirmați
Produsele care o foloseau își păstrează propriile copii ale facturilor.

V-a fost de folos?
Ce a lipsit?
Mulțumim.
Numărăm răspunsurile da și nu pe articol. Nu păstrăm nimic despre dumneavoastră.