Blokovať čas na sústredenie
Blokovať čas pridá čas pre vás, bez ľudí a bez hovoru. Zobrazte ho ako čas sústredenia a ostatní uvidia, že sa sústredíte.
- 1
Stlačte Blokovať čas
Hodiny vedľa Nové stretnutie.

- 2
Zvoľte čas
Prípadne ho pomenujte, potom zvoľte dátum, začiatok a koniec.

- 3
Zobrazte ho ako čas sústredenia
Zobraziť ako Čas sústredenia hovorí ostatným, že sa sústredíte. Fungujú aj Obsadené a ďalšie voľby.

- 4
Nechajte ho opakovať, ak chcete
V Opakovať zvoľte každý deň alebo každý týždeň.

- 5
Stlačte Uložiť
Čas je v kalendári a ostatní vás vtedy vidia ako obsadených.

Pomohlo vám to?
Čo chýbalo?
Ďakujeme.
Počítame áno a nie pri každom článku. Nič o vás neukladáme.