Uvoľniť miesto

Súbory v koši a staršie verzie sa počítajú do úložiska. Vyprázdnením koša toto miesto hneď uvoľníte.

Kroky: 31 minPlány: Free, Personal, Pro, Enterprise

  1. 1

    Otvorte Kôš

    Nad súbormi.

    Otvorte Kôš
  2. 2

    Stlačte Vyprázdniť kôš

    Všetko v ňom sa odstráni natrvalo. To nejde vrátiť.

    Stlačte Vyprázdniť kôš
  3. 3

    Alebo odstráňte natrvalo jeden súbor

    Odstrániť natrvalo, v ponuke súboru v koši.

    Alebo odstráňte natrvalo jeden súbor

Pomohlo vám to?

Počítame áno a nie pri každom článku. Nič o vás neukladáme.

Stále neviete ako ďalej? Opýtajte sa nás.

Ľudia, nie bot. Odpovedáme do jedného pracovného dňa.