Prestať zdieľať súbor

Prístup komukoľvek môžete kedykoľvek zmeniť alebo odobrať. Jeho odkaz hneď prestane fungovať.

Kroky: 31 minPlány: Free, Personal, Pro, Enterprise

  1. 1

    Otvorte Zdieľať

    Stlačte tri bodky pri súbore a potom Zdieľať.

    Otvorte Zdieľať
  2. 2

    Nájdite osobu

    V časti Ľudia s prístupom, vedľa jej mena.

    Nájdite osobu
  3. 3

    Zvoľte Odobrať prístup

    Alebo prepnite medzi Môže zobraziť a Môže upravovať.

    Zvoľte Odobrať prístup

Pomohlo vám to?

Počítame áno a nie pri každom článku. Nič o vás neukladáme.

Stále neviete ako ďalej? Opýtajte sa nás.

Ľudia, nie bot. Odpovedáme do jedného pracovného dňa.