Odstránenie a obnovenie poznámky

Odstránená poznámka ide do koša. 30 dní ju môžete obnoviť tak, ako bola; potom sa odstráni natrvalo.

Kroky: 31 minPlány: Free, Personal, Starter, Pro, Enterprise

  1. 1

    Presuňte ju do koša

    V ponuke poznámky, alebo ju presuňte na Kôš v bočnom paneli.

    Presuňte ju do koša
  2. 2

    Otvorte Kôš

    V bočnom paneli. Pri každej poznámke vidno, koľko dní jej zostáva.

    Otvorte Kôš
  3. 3

    Obnovte ju

    V ponuke poznámky. Vráti sa tam, kde bola.

    Obnovte ju

    Vysypať kôš odstráni všetko v ňom naraz a natrvalo.

Poznámka v koši už nie je zdieľaná. Po obnovení je znova zdieľaná s tými istými ľuďmi.

Pomohlo vám to?

Počítame áno a nie pri každom článku. Nič o vás neukladáme.

Stále neviete ako ďalej? Opýtajte sa nás.

Ľudia, nie bot.