Lägg till fler personer eller mer lagring
Lägg till personer eller delad lagring när som helst. Du betalar bara för resten av den aktuella perioden. En nedgradering, eller ett byte från årsvis till månadsvis, gäller från periodens slut.
- 1
Ändra antalet
Under Ändra abonnemang: Personer i abonnemanget, eller extra delad lagring i block om 1 TB.

- 2
Tryck på Granska ändringen och betala
Fönstret visar vad du betalar nu och det nya priset från nästa förnyelse.

Var det här till hjälp?
Vad saknades?
Tack.
Vi räknar ja och nej per artikel. Inget om dig sparas.