Lagre en visning av sakene du trenger
En lagret visning husker filtre du bruker ofte, som saker med høy prioritet i ett arbeidsområde eller alt med taggen fakturering. Visningene dine er dine: kolleger ser dem ikke.
- 1
Filtrer køen
Velg over listen et arbeidsområde, en prioritet, en ansvarlig, en type eller en tagg.

- 2
Trykk på Lagre en visning
Ved siden av filtrene når du har valgt ett, eller + ved Lagrede visninger i sidepanelet.

- 3
Gi den et navn
Filteret er allerede fylt inn med det som er på skjermen.

Du kan legge til i filteret: assignee:me, tag:billing, overdue:yes eller ws:Billing for ett arbeidsområde.
- 4
Trykk på Lagre
Visningen står under Lagrede visninger i sidepanelet, med hvor mange saker den har.

- 5
Endre eller slett den
Åpne visningen; Rediger visning og Slett visning står øverst.

Var dette nyttig?
Hva manglet?
Takk.
Vi teller ja og nei per artikkel. Ingenting om deg blir lagret.