Zlúčenie dvoch tiketov

Zlúčenie presunie konverzáciu a poznámky jedného tiketu do iného a zatvorí ho. Nová pošta pre zatvorený tiket príde do toho druhého. Nedá sa vrátiť späť.

Kroky: 41 minPlány: Pro, Enterprise

  1. 1

    Otvorte tiket na zlúčenie

    Zvyčajne ten novší; starší tiket si nechá svoje číslo.

    Otvorte tiket na zlúčenie
  2. 2

    Stlačte Zlúčiť s iným tiketom

    V časti Viac, dole v bočnom paneli.

    Stlačte Zlúčiť s iným tiketom
  3. 3

    Vyberte tiket, ktorý zostane

    Tikety rovnakého zákazníka sú hore.

    Vyberte tiket, ktorý zostane

    Ak je zákazník zlučovaného tiketu niekto iný, bude v kópii a odpovede dostane ďalej.

  4. 4

    Stlačte Zlúčiť

    Otvorí sa druhý tiket s oboma konverzáciami.

    Stlačte Zlúčiť

    Vo fronte môžete aj zaškrtnúť viac tiketov a použiť Zlúčiť v lište hore.

Pomohlo vám to?

Počítame áno a nie pri každom článku. Nič o vás neukladáme.

Stále neviete ako ďalej? Opýtajte sa nás.

Ľudia, nie bot.